Ambassadeur in de kijker

Ambassadeur in de kijker

Louisa de Coster vind je iedere dinsdag terug in ons kantoor.

Naast CleanTechAmbassadeur is ze bij CleanTechPunt ook actief als educatiefmedewerkster en lid bij de raad van bestuur. Een bezige bij want je vindt haar ook vaak terug in het Heempark te Genk waar ze groot en klein inlicht over natuur en dier… Een heel engagement, en toch vindt Louisa nog tijd om zich in te zetten voor de Locals. In haar vrije tijd vertoeft ze liefst in eigen tuin, met de handen in de aarde om de groenten van eigen kweek te verzorgen.

Net zoals de bijtjes onmisbaar zijn in onze natuur, is Louisa onmisbaar binnen CleanTechPunt. We kunnen haar inzet alleen maar toejuichen.

Louisa haar reden om het Ambassadeurschap op te nemen:

De kennismaking met CleanTech heeft mijn kijk op de wereld en de economische ontwikkeling veranderd. Mijn aanvankelijke nieuwsgierigheid ging al snel over in enthousiasme.
CleanTech en duurzaam handelen geven ons de kans om economische welvaart te koppelen aan een gezond milieu, voor ieder mens, waar ook ter wereld. Zo kunnen we samenwerken aan een toekomst in een betere wereld.
Er is veel kennis en enorme vooruitgang geboekt op gebied van ‘schone technieken’. Wanneer we met zijn allen hier bewust voor kiezen, staan we al een reuzenstap verder. Alles begint bij bewustwording. Ik wil de mensen tonen dat het echt werkt. Wij hebben zelf onze toekomst in handen.

Ontdek onze Ambassadeurs